Milassin Luca

Gergő lenyűgöző! Annyira hálás vagyok neki, hogy van és, hogy ilyen lelkesedéssel és emberszeretettel fogadja a vendégeit.

Sosem tetszett a kondikban látott személyi edzés. De szerencsére Gergő nem csak az edzőségben zseni, de nagyon lelkesen tanít is a helyes edzésre, így egy este meghallgattam egy konzultációját.Hónapok óta küzdöttem egy vállfájdalommal, tornáztattam, masszíroztattam, de semmi, ő ott a konzultáción egyszerűen megoldotta.

Azóta nem fáj a vállam, amióta szót fogadok az ott elhangottaknak. Varázslat! Az első konzultáció alatt azonnal tudtam, hogy én VELE AKAROK EDZENI!!!

Rögtön jelentkeztem is hozzá és azóta függő vagyok! Nem érdekes, hogy mínusz 4 fok van, eső vagy napsütés, nekem mennem KELL! Kívánom neked is, hogy megtalasztald és rákapj az edzésre Gergővel. Nem csak jó feneked, helyes mozgásod és nagy izomerőd lesz, de a jó hangulatot is garantálja. Egyszerűen Gergő mellett nem lehet rossz kedved!

Komolyan mondom, gyere edzeni. Minden családtagomat és barátomat fűzöm, hogy csak egy alkalomra jöjjenek el, mert ezt az érzést nekik is akarom. És neked is!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 − kettő =