Csoportos edzés Budapesten - Ingyenes próba

Mi történik az ingyenes próbaórán?

Semmilyen elköteleződéssel nem jár a jelentkezésed, kizárólag az a célunk, hogy döntési helyzetbe kerülhess, hogy melyik módszert válaszd a az edzésedhez, fogyásodhoz.

Ez egy valódi kis csoportos edzés. Megérkezésedkor megismerheted az edzőtermet, az edzőinket, a módszert és beleláthatsz az éppen ott edzők életébe. Felmérjük a szintedet, ahol még magabiztos vagy és a találtakról tanulsz velünk 45 percet, így pontos képet nyersz az edzéseinkről és a technológiánkról. Ezután kapsz tőlünk egy programot és pontosan megmondjuk, hogy a célodhoz hány óra edzés szükséges az FTA Edzőtermeiben. A végén pedig röviden megmutatjuk a bérletrendszert és az általad választható kedvezményeket.

Nyerj bepillantást a csoportos edzéseinkbe Budapesten!

EGY BIZTOS: az FTA-féle módszer nagyon más, mint az ismert edzésmódszerek. Ezért szinte lehetetlen elmondani írásban egy kiadványban vagy egy weboldalon keresztül. Talán vicces, de azt kérjük, hogy ne hidd el egy szavunkat sem, amíg nem tapasztaltad saját magadon!

Győződj meg a saját szemeddel arról, hogy milyen is ez a módszer! Gyere és láss bele 10 éve féltve őrzött szakmai titkainkba azzal a nem titkolt céllal, hogy hátha neked is megtetszik.

Mi történik a feliratkozás után?
A feliratkozás nem jár kötelezettséggel. 24 órán belül keresni fogunk telefonon és megbeszéljük a részvételi feltételeket.
Adataidat kizárólag a kapcsolatfelvételre használjuk. Feliratkozásoddal egyben hozzájárulsz, hogy küldhessünk részedre tájékoztató anyagokat az edzésről, fogyásról. Erről bármikor egyetlen kattintással leiratkozhatsz a későbbiekben.